ქართული რძის და ხორცის წარმოება გაიზარდა, კვერცხის შემცირდა

თბილისი (BPI) – ქართული რძისა და ხორცის წარმოება გაიზარდა, კვერცის შემცირდა.

ქვეყანაში 2019 წლის I კვარტალში 101.9 მლნ. ლიტრი რძეა წარმოებული, 2.4%-ით მეტი ვიდრე 2018 წლის ანალოგიურ პერიოდში.

საანგარიშო პერიოდში ხორცის წარმოებამ 16.3 ათასი ტონა შეადგინა, რაც 2018 წლის შესაბამისი პერიოდის მაჩვენებელზე 4.5%-ით მეტია. ამავდროულად წარმოებულია 159.5 მილიონი კვერცხი, რაც წინა წლის ანალოგიურ მაჩვენებელზე 1.2%-ით ნაკლებია.

შემთხვევითი სიახლე

ხვალ სემეკი 2022 წლის საქმიანობის ანგარიშის პრეზენტაციას გამართავს – რაზე გამახვილდება ყურადღება?

11 ივლისს, 11:00 საათზე, „ შერატონ გრანდ თბილისი მეტეხი პალასში“ (თელავის ქ. N20, თბილისი) გაიმართება …