რძის და ხორცის წარმოება იზრდება, კვერცხის მცირდება

თბილისი (BPI) – რძისა და ხორცის წარმოება იზრდება, კვერცხის მინუსშია.

„საქსტატის“ 2019 წლის მეორე კვარტლის მონაცემებით, ქვეყანაში ხორცის წარმოება 16 ათას ტონამდე, 4.6%-ით გაიზარდა 2018 წლის ანალოგიურ პერიოდთან შედარებით.

3.4 მილიონი ლიტრით, 193 მლნ ლიტრამდე გაიზარდა რძის წარმოება.

ფერმერებმა 151,1 მლნ ცალი კვერცხი აწარმოეს, 5,4%-ით ნაკლები.  

შემთხვევითი სიახლე

ენერგეტიკის სასწავლო ცენტრი და იუნისეფი იწყებენ თანამშრომლობას განახლებადი ენერგიის, კლიმატის ცვლილებისა და ჰაერის დაბინძურების პრობლემების გადაჭრის მიზნით

გაეროს ბავშვთა ფონდის (UNICEF) მხარდაჭერით საქართველოს ენერგეტიკისა და წყალმომარაგების მარეგულირებელ ეროვნულ კომისიასთან (სემეკ) არსებულ ელიზბარ …