რძის და ხორცის წარმოება იზრდება, კვერცხის მცირდება

თბილისი (BPI) – რძისა და ხორცის წარმოება იზრდება, კვერცხის მინუსშია.

„საქსტატის“ 2019 წლის მეორე კვარტლის მონაცემებით, ქვეყანაში ხორცის წარმოება 16 ათას ტონამდე, 4.6%-ით გაიზარდა 2018 წლის ანალოგიურ პერიოდთან შედარებით.

3.4 მილიონი ლიტრით, 193 მლნ ლიტრამდე გაიზარდა რძის წარმოება.

ფერმერებმა 151,1 მლნ ცალი კვერცხი აწარმოეს, 5,4%-ით ნაკლები.  

შემთხვევითი სიახლე

ლევან დავითაშვილი: რეგიონული თანამშრომლობა მნიშვნელოვანია ენერგეტიკული მდგრადობის უზრუნველყოფისა და ენერგოუსაფრთხოების გაძლიერებისთვის

პირველმა ვიცე-პრემიერმა, ეკონომიკისა და მდგრადი განვითარების მინისტრმა ლევან დავითაშვილმა სტამბოლის ენერგეტიკული ფორუმის მინისტერიალის პანელურ სესიაზე …