რძის და ხორცის წარმოება იზრდება, კვერცხის მცირდება

თბილისი (BPI) – რძისა და ხორცის წარმოება იზრდება, კვერცხის მინუსშია.

„საქსტატის“ 2019 წლის მეორე კვარტლის მონაცემებით, ქვეყანაში ხორცის წარმოება 16 ათას ტონამდე, 4.6%-ით გაიზარდა 2018 წლის ანალოგიურ პერიოდთან შედარებით.

3.4 მილიონი ლიტრით, 193 მლნ ლიტრამდე გაიზარდა რძის წარმოება.

ფერმერებმა 151,1 მლნ ცალი კვერცხი აწარმოეს, 5,4%-ით ნაკლები.  

შემთხვევითი სიახლე

სასტუმროში მკვეთრად გაიზარდა დატვირთვა და უკვე 80%-ს აჭარბებს – Mercure & Swissotel Tbilisi

სასტუმრო „Mercure“ & „Swissotel Tbilisi“-ის გენერალური მენეჯერის ერდოღან შაჰინის განცხადებით, 2025 წლის ზაფხულის ტურისტული სეზონი …